pre-ejaculate

(redirected from Precum)

pre-ejaculate

A clear, colourless, viscous fluid which seeps from the penile meatus when a male is sexually aroused; it is similar in composition to semen, but lacks sperm.
References in periodicals archive ?
minime si maxime care ar putea fi solicitate pe durata intregului acord-cadru la cele 201 loturi de medicamente, precum si cantitatilor minime si maxime care a putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmeaza sa fie atribuite pe durata acordului cadru se regasesc in caietul de sarcini anexat.
Exista situatii in care consumul de alcool se produce cu intentia de a ameliora simptome psihice precum anxietatea, depresia, psihoza sau tulburarile hipnice sau efectele adverse stimulante ale unor medicamente (5).
Se lucreaza informativ pentru trei generatii degenerate, destoinicii activisti si pasivisti, bulangii, securisti--agenti politic comunistii, de tot morti, deja morti, inca drnd zvrcuri de trai, precum si celor inca viabili, vioi vii, (si) viitori informatori si turnatori de frica virgula care sunt luati si (sau) reluati in lucru de mine(ri), Mai zac bine folositi si refolositi si altii, in dosarele C.N.S.A.S.
Documentul afirma autonomia elitei politice romanesti fata de cea sovietica si a marcat o piatra de hotar in distantarea Romaniei de politica externa sovietica, contribuind la legitimarea nationalista a liderilor de la Bucuresti in fata populatiei proprii (2), alaturi de alte masuri precum eliberarea detinutilor politici si o relativa liberalizare a vietii publice.
Contract award notice: Servicii de transmisie televizata a tragerilor loto si a rezultatelor omologate a acestora, inclusiv transmisia comunicarii unor informatii cu privire la produsele loteristice, actiunile si activitatea CNLR SA, inclusiv momente artistice/ de divertisment, precum si servicii de realizare si expunere a pachetului grafic al emisiunii si servicii de realizare si difuzare de spoturi de autopromovare a editiilor.
Activitatea sa stiintifica a fost axata mai ales pe psihiatria clinica din domeniul psihozelor majore, tulburarilor anxioase si de personalitate, psihofarmacologie, alcoologie, precum si in domeniul managementului de servicii si cel legislativ.
Dela inceputul anilor 90, notiunea de globalizare a inceput sa fie folosita pentru a descrie un proces socio-economic si cultural complex, ale carui principale caracteristici sunt: desfiintarea barierele in fata fluxurilor internationale de bunuri, servicii, capital, bani si informatii, raspandirea globala a institutiilor si practicilor democratice, precum si raspandirea unor modele economice, financiare si tehnologice.
Nu am reusit inca sa ma bucur de lectura lor integrala--este o adevarata delectare intelectuala--o iradiere benefica cu inteligenta--revista, alte munci pentru supravietuire (citeste te rog cateva editoriale ale <info.kappa.ro>) precum si menirea mea profesionala--surse noi de energie, ma fac un om haituit.
Contract award notice: Acord-cadru de servicii de supraveghere, prevenire, control si eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protectia animalelor si protectia mediului, de identificare si inregistrarea bovinelor, suinelor, ovinelor si caprinelor si a miscarii acestora, precum si de corectare a eventualelor erori sau neconformitati generate de nerespectarea termenelor de inregistrare sau de greseli de inregistratre.
Interesele majore americane nu vizeaza doar suprematia politica in calitate de cel mai important actor al noilor relatii internationale, ci si cele legate de sursele si resursele energetice curente si conventionale, precum si de consecintele cresterii pretului acestora.
Contract award notice: Acord-cadru de servicii de supraveghere, prevenire, control si eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protectia animalelor si protectia mediului, de identificare si nregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor si caprinelor si a miscarii acestora, precum si de corectare a eventualelor erori sau neconformitati generate de nerespectarea termenelor de nregistrare sau de greseli de nregistrare.
Contract award notice: Achizitionarea si distributia fructelor pentru prescolarii din gradinitele de stat si particulare acreditate cu program normal de 4 ore, precum si pentru elevii din clasele 0 VIII din nvatamntul preuniversitar de stat si privat din judetul Sibiu.