pre-ejaculate

(redirected from Precum)

pre-ejaculate

A clear, colourless, viscous fluid which seeps from the penile meatus when a male is sexually aroused; it is similar in composition to semen, but lacks sperm.
References in periodicals archive ?
La momentul actual nu exista n Romania un laborator de robotica spatiala echivalent cu cel propus n cadrul proiectului SpaceSysLab capabil sa dezvolte echipamente hardware (mecanisme de cuplare, sensori de navigatie si actuatori) precum si testarea de algoritmi de control pentru misiuni autonome.
Exista situatii in care consumul de alcool se produce cu intentia de a ameliora simptome psihice precum anxietatea, depresia, psihoza sau tulburarile hipnice sau efectele adverse stimulante ale unor medicamente (5).
She'll dance you to bliss, precum ielele de rusalii
Se lucreaza informativ pentru trei generatii degenerate, destoinicii activisti si pasivisti, bulangii, securisti--agenti politic comunistii, de tot morti, deja morti, inca drnd zvrcuri de trai, precum si celor inca viabili, vioi vii, (si) viitori informatori si turnatori de frica virgula care sunt luati si (sau) reluati in lucru de mine(ri), Mai zac bine folositi si refolositi si altii, in dosarele C.
La randul sau, Yasser Arafat a adresat, la fiecare intalnire cu Nicolae Ceausescu, cele mai sincere si profunde multumiri pentru sprijinul consecvent acordat cauzei drepte a poporului palestinian: "Din primele clipe ale dialogului purtat, atat in timpul acestei vizite (octombrie 1974), cat si cu prilejul celorlalte intalniri pe care le-am avut pana acum, am simtit ca presedintele Nicolae Ceausescu, precum si ceilalti membri ai conducerii de partid si de stat inteleg foarte bine problemele noastre si apreciaza revolutia palestiniana, lupta poporului palestinian" (13).
Untitled (Herm) is a clunky asteroid of foam, plaster, fiberglass, paint, and resin frozen midmetamorphosis from zygotic blob into a Darth Vader head shrouded in a glassy black membrane whose abjectness affects alien amniotic goo or precum.
In lucrarea de fata, vom incerca sa prezentam tipurile de dificultati care se refera la acest domeniu de cercetare, precum si felul in care abordarile cu un caracter mai "umanist" pot exercita o anumita influenta asupra acestui subiect.
4, care nu mai este inteles in sensul dorit de autorii codului, adica precum o obligatie a judecatorului de a decide in orice caz si ca o atestarea a puterii creative a acestuia de care va face uz odata cu luarea deciziei, ci va fi inteles in sensul ca intotdeauna trebuie gasita o norma aplicabila cazului concret.
ON Energie, Veolia (ex-Vivendi), Lafarge, Saint-Gobain, Arcelor-Mittal, Danone, Tnuva, Carrefour, Cora, Auchan, Delhaize, Kaufland, METRO, SELGROS, si alte multinationale, precum si prin intermediul bancilor straine cu sucursale pe teritoriul Romaniei.
onorarea toturor solicitarilor privind transportul aerian international de pasageri prin oferirea de bilete de avion conform solicitarilor din invitatiile de participare la reofertare, indiferent de destinatie, clasele de calatorie comandate si numarul de persoane care efectueaza deplasarea; pastrarea rezervarii pna n momentul emiterii biletelor; asigurarea serviciului de asistenta pentru pasageri, destinat rezolvarii situatiilor de urgenta precum si a oricaror alte aspecte legate de zborurile sau destinatiile respective, disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamna, furnizat printr-un departament propriu al operatorului economic; asigurarea efectuarii deplasarilor prin cele mai rapide si mai economice mijloace de calatorie raportate la natura si urgenta deplasarii.
Primul curent este ilustrat prin Hipocrate si Scoala de la Cos, ce promoveaza o medicina care are in centrul sau omul bolnav in totalitatea sa, tinandu-se cont si de structura temperamentala a acestuia, precum si de antecedentele sale.
Orice incercare de a duce simturile spre limite, va dezvalui imperfectiunea acestora si gradul lor de relativitate, precum si lipsa lor de imuabilitate.